Fra:                                  Lis og Frank Pedersen [lis-frank@stofanet.dk]

Sendt:                             7. november 2010 09:11

Til:                                   'Mona & Flemming Storm'

Emne:                              VS:

 

 

 


Fra: Lis og Frank Pedersen [mailto:lis-frank@stofanet.dk]
Sendt: 25. oktober 2010 19:22
Til: 'Lone Olsen'; 'Charlotte Petersen'; 'Ellen og Kjeld Sloth Larsen'; 'mf@famstorm.dk'
Emne:

 

     GRUNDEJERFORENINGEN  I LODSHAVEN

 

Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 20. oktober 2010., kl. 19.30.

Deltagere : Lone, Ellen, Flemming, Frank.

Referent : Frank

Fraværende : Charlotte. Havde meldt afbud.

 

Dagsorden :

1.  Godkendelse af dagsorden

2.  Godkendelse af referat, fra sidste bestyrelsesmøde

3.  Aktuelle sager

A. Overtagelse af fællesområdet / nyt fra advokat.

B. Tilbud på have / snerydning . Kommende år.

C. Havearbejdet i oktober.

4.   Vedtægter

5.  Behandling af henvendelser til bestyrelsen.

6.  Opgavelisten

7.  Information:

A . Fælleshusudvalget

B.  Kassereren.
C.  Hjemmesiden.
D. Nyhedsbrev.
8. Evt.

9. Næste ordinære møde:  Onsdag den 12.01.2011, kl. 19.00,

 

1.  Godkendelse af dagsorden.

Dagsorden blev  godkendt, uden bemærkninger.

2Underskrift af sidste mødereferater.

Refererater fra bestyrelsesmødeth, den 20.102010  blev godkendt og underskrevet, uden bemærkninger.

3. Aktuelle sager.

3 A . Overtagelse af fællesområdet.

Intet  afgørende nyt.  Næstved Kommune vil eje det stykke  jord, hvor deres kloak/ pumpe ligger på. Bestyrelsen  enig i det. Frans kilde er  ikke til at komme i kontakt med, m.h.t. landmåler. Lone prøver, at finde ud af, hvem det er. Bestyrelsen  vil meget nødig gå bag ryggen, på Frans kilde, i denne sag, men det kan blive nødvendigt, hvis der ikke kommer en løsning, med Frans kilde og Næstved lopmmune, i sagen.

3 B. Tilbud på havearbejde og snerydning, for det kommende år:

Bestyrelsen har indhentet 3 tilbud, på havearbejde og snerydning, gældende fra 01.01.2011 til 31.12.2011. Bestyrelsen har lagt vægt på, at havearbejdet og snerydning hører under samme entreprise, og at der skulle foreligge flere tilbud. 3 tilbud er tilsendt os, fra nuværende entreprenør, fra firma All Round service v/ Peter Jensen og  fra firma Jørgen Stengel.

Bestyrelsen valgte det billigste tilbud, idet  arbejdets udførelse, fra nuværende entreprenør ikke har været helt tilfredsstillende.

Havearbejdet vil koste 60625,00 kr, inkl. Moms , og vedr. vintertjenesten har bestyrelsen valgt en fast pris, på 21000,00 kr , inkl. moms.

Tilbuddet fra Jørgen Stengel virker meget professionelt, og mødet med Jørgen Stengel forløb meget sagligt. Jørgen Stengel vil sende 2 medarbejdere, pr. gang, men kunne ikke love faste arbejdsdage.

3 C. Havearbejdet i oktober.

Det planlagte arbejde, med at få gjort det bed, i det sydlige hjørne, klart til plantning af nye planter, henholdsvis den 02.10 & 16.10.2010, er forløbet rigtigt godt. Bedet er nu helt tilplantet med Syren, Snedrive busk, Klokkebusk og Saggentæble. Nu skal det lige vokse til, så vil det virkelig pynte. Efter færdiggørelse, var der hyggeligt samvær, hvor  de mange deltagere hyggede, med lidt mad og lidt at  drikke. Én beboer, der ikke selv kunne deltage, havde sponseret 1 ks. øl og 1 ks. vand. Flot !

Udgiften til fornyelse af bedet, er ikke helt gjort op endnu, men overstiger ikke 5.000,00 kr. Bestyrelsen har planer om, at renovere flere bede, i de kommende år, på samme fremgangsmåde.

Flemming Storm udersøgen muligheden / prisen, for at få sat “navneskiltet”, med Lodshaven, på de 2 sten, med messingbogstaver.

 

4. Vedtægter:

Vedtægterne er nu tilrettede, til det vedtægtsændringsforslag, som bestyrelsen fremsætter, til førstkommende ordinær generalforsamling.

Et par skrivefejl, og en fejldato ( 01.1o. i stedet 01.11 ) ændres nu, og fremsendes til alle bestyrelsesmedlemmer, senest 15. November, og godkendes så endeligt, til næste ordinære bestyrelsesmøde. Bestyrelsen ønsker, at ændringerne behandles, punkt for punkt,  på den kommende ordinære generalforsamling.

 

5. Behandling af henvendelser, til bestyrelsen.

Ansøgning fra beboer, i nr. 6, om at måtte lave et tilsvarende stakit, som naboen har, blev godkendt af bestyrelsen. Skrivelse fra beboer, der var utilfreds med, gebyr på 100,00 kr. vedr. betaling af fællesudgifter, via PBS, er blevet besvaret af Ellen, og bestyrelsen er enig i besvarelsen.

 

 

 

 

 6. Gennemgang af opgaveliste.

 

EMNE

ANSVARLIG

TERMIN

STATUS

BEMÆRKNING

Cykelskur

LONE

12.januar

3 tilbud på bygning af cykelskur

2 tagdækninger.

Vedtægter

Frank

15. november

Tilrettede vedtægter til alle best.medl.

 

Messingbogstaver

Flemming

12 januar

 

Til Navnestenene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Information:

7 A.  Fælleshusudvalget :

Fælleshusudvalger beder, indtrængende alle, der låner ting, fra fælleshuset, hvad enten det drejer sig om stole/borde eller service om, at tilbagelevere, de lånte dele, hurtigst muligt, efter brugen. Det er jo sådan, at jo længere tid der, des større chance for, at det glemmes. Det skal være sådan, at dem, der lejer fælleshuset også skal være sikre på, at de ting, de skal bruge, også forefindes, når de står på inventarlisten.

Fælleshusudvalget har besluttet, at afholde arbejdslørdag, den 07.05.2011, og sommerfesten afholdes lørdag den 20.08.2011. Selvom der er lang tid til så reservèr  de 2 dage, allerede nu.

 7 B.  Nyt fra kasseren.

Ellen oplyste, at der  endnu ikke er  betalt fællesudgifter, for ejendommen Lodshaven 42,og sagen er sendt til inkasso. Ejeren har gjort indsigelse, da han ikke mener, at han ejer ejendommen ? Bestyrelsen finder det ganske mærkeligt. Ellen har kontakt med vor advokat, og sagen må løses, og det skyldige beløb må selvfølgelig betales. Bestyrelsen besluttede, at informere DiBa bolig, der har ejendommen til salg, at der ikke er betalt de pligtige fællesudgifter.

7 C.  Hjemmesiden.

Flemming har lagt en del  billeder, fra Lodshavens start, som en tidligere beboerhar givet os, ind på hjemmesiden. Det er flot og sjovt , med de gamle billeder. Det er dog centeret meget, for området omkring fælleshuset. Hvis nogle  har billeder, fra andre områder, af Lodshaven, vil Flemming gerne låne dem, og sætte dem på hjemmesiden, så flere kan få glæde af dem.

 

 

 

7 E. Nyhedsbrev.

I det kommende Nyhedsbrev er flg. Emner :

Omplantning af bed

Dato for ordinær generalforsamling

Pap må IKKE komme aviscontaineren.

Info om Rafn & Søn

Vedtægter

 

8. Eventuelt.

Der mangler endnu nogle tilmeldinger til Rafn & Søn, før de vil gå igang med “ kampen om besparelser på ejendomsskatten “. Rafn & Søn vil have en deltagelsesprocent på 90 %, hvilket bliver svært at opnå, men mon ikke lidt mindre kan gøre det ? Tilmelding senest 01.11,2010.

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven, afholdes den 14.03.2011, kl. 19.00, i Fælleshuset. Officiel varsling kommer senere.

Ekstranøgler udleverer frank, til Ellen & Flemming, senest 1, november.

Næste møde, torsdag den 12.01.2011, kl. 19.00

Mødet slut kl. 21.00

 

 

Underskrifter, der godkender referatet.

 

 

------------------------------------------                   dato: __________________

 

 

------------------------------------------                   dato: __________________

 

 

------------------------------------------                   dato:___________________

 

 

-------------------------------------------                  dato:___________________

 

 

-------------------------------------------                  dato:___________________